FAQ

Bekijk hieronder antwoorden op veelgestelde vragen.

Algemeen

Hoe meld ik me aan als lid?

Lees meerarrow

Je kan je inschrijven via het menu "over ons" en vervolgens te gaan naar lidmaatschap. Vervolgens kan je middels de button "inschrijven als lid" de inschrijving aanvragen. Als je aan de voorwaarden voldoet wordt je account actief gemaakt binnen 24-48 uur.

Wanneer ben je lid van de vereniging?

Lees meerarrow

Je hebt de opleiding tot Intensive Care Practitioner afgerond en je aangemeld bij Practitioners Nederland. Je werkt op een acute zorg afdeling en voldoet aan de eisen van het kwaliteitsregister van Practitioners Nederland.

Wanneer ben je vriend van de vereniging?

Lees meerarrow

Je hebt de opleiding tot Intensive Care Practitioner afgerond en je aangemeld bij Practitioners Nederland. Je bent niet meer werkzaam op Intensive Care of voldoet niet aan de eisen van het kwaliteitsregister.

Waaraan moet ik voldoen om lid te worden?

Lees meerarrow

Je bent in opleiding tot Intensive Care Practitioner of je hebt deze opleiding al afgerond. Je bent werkzaam op Intensive Care voor minstens 16 uur per week. Daarnaast moet je over een CZO erkend diploma beschikken (vanaf 2020) of werkzaam zijn op de Kinder IC of IC Neonatologie.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, wat nu?

Lees meerarrow

Geen probleem, je kunt gemakkelijk een nieuw wachtwoord herstellen door een nieuw wachtwoord aanvragen te vragen bij het inlogvenster.

Events

Hoe kan ik me aanmelden voor een event?

Lees meerarrow

Ga naar Events en klik aan naar welk event je wilt gaan. Log in als gast of lid en je kan een bestelling plaatsen.

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Lees meerarrow

Bij annulering binnen 14 dagen na aanschaf van een ticket vindt er restitutie van het inschrijfgeld plaats. Tot 2 weken voor aanvang van het door je aangeschafte ticket kan het ticket, kosteloos, overgedragen worden aan een collega. Voor bovenstaande dien je contact op te nemen via penningmeester@practitioners.nl.  Bij aanmelding word je geacht bekend te zijn met deze annuleringsvoorwaarden.  

Kan ik meerder personen in een keer aanmelden voor een event?

Lees meerarrow

Nee dit is niet mogelijk. Iedereen moet zich zelf aanmelden voor een event.