Practitioners Maasstad ziekenhuis organiseren RICS

Practitioners Maasstad ziekenhuis organiseren RICS

Ook dit jaar wordt door een aantal professionals uit het Maasstadziekenhuis, waaronder de 4 Practitioners, Dolf Weller (Ventilation Practitioner), Ruben Hendriks(Renal Practitioner),Anne van der Spek en Jessica de Rooij (beide Circulation Practitioners), het Rotterdam Intensive Care Symposium georganiseerd. RICS is een tweedaags symposium waarbij ventilatie en circulatie centraal staan, maar waarbij renal en milieu interne in 2024 ook een groot aandeel hebben gekregen! De Practitioners zijn voorzitter tijdens de symposiumdagen, leiden het programma, geven zelf een voordracht én geven ook collega-Practitioners het podium om hun expertise te delen tussen de andere gerenommeerde sprekers.

Om het geheel af te maken bestaat voor de Practitioners de mogelijkheid om de avond voor het tweedaags symposium aan te sluiten bij de masterclasses ventilation, circulation of renal.

Al met al een mooie gelegenheid om je kennis te laten verrijken door sprekers uit binnen- en buitenland en door je eigen collega-Practitioners.

Voor meer info klik hier.