Practitionersdag 2023

Practitionersdag 2023

De Practitionersdag 2023 ( 19 september) wordt dit jaar georganiseerd door de Practitioners van het UMC Utrecht/ Wilhelmina Kinderziekenhuis.

De laatste jaren wordt het steeds lastiger om een zaal te vinden waar we met zijn allen in passen.  De meeste ziekenhuizen hebben namelijk geen zalen waar we met 200 Practitioners in passen en waar ook nog ruimte is voor de stands van de sponsoren.

Daarom wijken we dit jaar uit naar Giessenburg, onder de rook van Gorinchem. Daar hebben we een locatie gevonden waar we met méér dan genoeg Practitioners inpassen, waar ruimte genoeg is voor stands en ook nog eens voldoende gratis parkeerplaatsen zijn.

Het netwerkevent, op de avond voorafgaand aan de Practitionersdag, bestaat uit een stadswandeling door Gorinchem onder begeleiding van 2 gidsen, een avondje tapas eten en een informele borrel.

Zoals altijd starten we de dag om 9.00 uur met de Algemene Leden Vergadering( ALV).

Aan de rest van het programma wordt op dit moment hard gewerkt. We vinden het belangrijk dat alle uitstroomprofielen aan bod komen. Daarnaast willen wij een koppeling maken tussen NICU, PICU en (volwassen) IC. Als het definitieve programma klaar is delen wij het met jullie via de website van de vereniging.

We sluiten de dag rond 16.00 uur af met een drankje en een heel klein hapje.

Inge, Marit, Maartje, Ellen, Anja, Daan en Marcel (Wilhelmina Kinderziekenhuis, UMC Utrecht)