Ventilation Practitioner presenteert zijn poster op internationaal congres.

Ventilation Practitioner presenteert zijn poster op internationaal congres.

Op het 23ste international Conference on Biomedical Applications of Electrical Impedantie Tomography in Aachen presenteerde Serge Heines Ventilation Practitioner uit het UMC+ zijn Poster over; The effect of anti-inflammatory therapy on compliance, alveolar overdistension and collapse in EIT guided PEEP: MaastriCCht cohort.

Het is een driedaags congres dat, uitsluitend over eclectische impedantie tomografie gaat, het is een jaarlijks en internationaal event. Nu was het naast de deur, vorig jaar was het in Korea.

Het is nu al de 4de keer dat Serge mocht spreken op het congres . Eerst in Stockholm dan in Edinburgh, Londen en nu dan in Aken. De EIT wereld is een kleine community, die wel hecht is. Het congres is anders dan de medische congressen die de meeste onder ons kennen. Het merendeel zijn ingenieurs, wiskundige, programmeurs. Slechts een kleine groep zijn klinische mensen. Dat maakt het juist leuk. Het gezelschap is ook héél internationaal. Veel Aziaten, maar eigenlijk mensen van over de hele wereld.

Zie hieronder voor afbeeldingen en de poster van Serge.

Klik hier voor het hele programma